Despre ARTA ÎN ROMANIA

Publicația online Arta în România își propune să analizeze din perspectiva istoricului de artă peisajul artei în spațiul românesc, dar și modul în care manifestările artistice din afara țării sunt percepute de publicul român. De asemenea, oferă acces celor interesați sau iubitorilor de frumos la diverse evenimente din acest domeniu și face o trecere în revistă a celor mai importante acțiuni din lumea artei vizuale.

Revista  este structurată asfel încăt să acopere o varietate cât mai mare de  forme de artă plastică și arhitectură și să promoveze activitatea tinerilor artiști și istorici de artă.

Publicație este organizată în șapte secțiuni care cuprind  articole și cronici  despre evenimente, expoziții și vernisaje;  eseuri și studii academice din domeniul artei și arhitecturii.

Arta în România nu se identifică în mod necesar și nu își asumă responsabilitatea pentru opiniile exprimate de autori în materialele publicate.  De asemenea ne rezervăm dreptul de a nu publica sau de a șterge orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui utilizator sau a unei alte persoane.