Expoziția „Oameni și Noi”, semnată Anca Sas

Muzeul de Artă Cluj-Napoca organizează, în perioada 28 februarie – 11 martie 2018, expoziția personală „Oameni și Noi”, a tinerei artiste Anca Sas. Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 28 februarie 2018, de la ora 17:00, în sălile de expoziții temporare ale Muzeului de Artă Cluj-Napoca, în prezența artistei și a invitaților săi: Dorel Găină, artist vizual; Ștefan Balog, reprezentant al Fundației Inter-Art Aiud și Ioan Hădărig, director al Centrului Cultural Liviu Rebreanu din Aiud.

Anca Sas, născută în anul 1997, a absolvit Liceul de Artă Regina Maria din orașul natal, Alba Iulia, în anul 2015. În prezent este studentă în Cluj-Napoca, la secția Design din cadrul Universității de Artă și Design. Talentul său a fost remarcat de timpuriu, iar activitatea și promovarea sa artistică au beneficiat de o bogată și eficientă colaborare cu Fundația Culturală Inter-Art din municipiul Aiud, județul Alba. Anca Sas a avut deja expoziții personale la Aiud, Gura Humorului și Alba Iulia, participări și premii, cu lucrări de pictură sau caricatură, la expoziții și festivaluri din Aiud, Satu Mare, Bistrița, Drobeta Turnu Severin, dar și peste hotare: Polonia, Slovenia, SUA. Artista s-a remarcat și în ilustrația de carte, semnând grafica ilustrativă pentru două volume scrise de tineri poeți. In anul 2017, în colaborare cu Fundația Inter-Art, Anca Sas a avut expoziții personale de pictură la Centrul Cultural Român din New York și la Pettion Ville din Haiti.1

Expoziția „Oameni și Noi” poate fi vizitată în perioada 28 februarie – 11 martie 2018, de miercuri până duminică inclusiv, între orele 10:00-17:00.

Sursă foto: https://www.macluj.ro/anca-sas.html


Nota:

Lasă un răspuns