Muzeele Vaticanului în 3D la Happy Cinema

„The Vatican Museums 3D” continuă la Happy Cinema seria de documentare despre muzeele din toată lumea. O călătorie extraordinară în care veți descoperi cea mai impresionantă colecție de opere de artă construită în peste două mii de ani de istorie.

Producția este realizată de către o echipă de 40 de profesioniști care a filmat imagini uimitoare pe timp de noapte, prin holurile care găzduiesc unele dintre lucrările de artă cele mai rare și prețioase din lume, care provin din toate culturile și toate epocile.

„The Vatican Museums 3D” aduce pentru prima dată în HD un film 3D produs în interiorul Muzeelor Vaticanului și al Capelei Sixtine, pentru a arăta capodoperele din aceste colecții așa cum nu au mai fost văzute vreodată. Camera se apropie de Pietà, de sculpturile moderne ale lui Fontana, de frescele lui Raphael, de picturile lui Giotto, Leonardo da Vinci și Caravaggio, dar și de cele ale artiștilor Van Gogh, Chagall și Dalì.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=Va_ig1sG3_M

Program difuzări:

Sâmbătă. 17 februarie, ora 18:00

Duminică, 18 februarie, ora 18:00

Joi, 22 februarie, ora 18: 30

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/

Lasă un răspuns